Brazzaville: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|coordinates_display = inline,title
|coordinates_region = CG
|subdivision_type = [[Dhaptar negaraNagara ing donya|Nagara]]
|subdivision_name = {{flag|Republik Kongo}}
|subdivision_type1 = [[Distrik ibu kota]]
|elevation_ft =
}}
'''Brazzaville''' iku [[ibukuthakutha krajan]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ing [[Republik Kongo]]. PedunungéPadunungé ana 600.000 jiwa ([[2004]]).
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
{{IbukuthaKutha krajan ing Afrika}}
 
[[Kategori:Kutha ing Republik Kongo]]
63.857

besutan