Powiat Jasło: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Jasło''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Jasło]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 115.323 jiwa.
 
{{provinsi Subkarpathia}}
18.000

besutan