Papua: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| 1 Mei 1963 (direbut saka [[Walanda]])
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Jayapura]]
|-
| <br />26 [[Kabupaten]] lan 1 Kutha otonom
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 4.500.000 Jiwa<br />+/- 800 / km²
|-
|}
 
'''Provinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[IbukuthaKutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Dhaérah Tingkat II ==
63.227

besutan