Veneto: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Provinces of Veneto map.png|thumb|225px|Peta Veneto]]
'''Veneto''' iku sawijining ''[[Regione Italia|regione]]'' ing tlatah wétan-lor [[Italia]] kanthi padunung 4.577.408 jiwa lan ibukuthakutha krajan ing [[Venesia]]. Ing sisih kulon wewatesan karo [[Friuli-Venezia Giulia]], sisih lor wewatesan karo [[Austria]], sisih kulon-lor karo [[Trentino-Alto Adige]], sisih kulon karo [[Lombardia]], sisih kidul karo [[Emilia-Romagna]] lan sisih wétan karo [[Segara Adriatik]].
 
Kutha-kutha wigati kang dumunung ing ''regione'' iki ya iku [[Verona]], [[Padua]], [[Treviso]], [[Belluno]], [[Rovigo]] lan [[Vicenza]].
63.029

besutan