Maluku: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| 4 Oktober 1999
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Ambon]]
|-
| <br />7 [[Kabupatèn]] lan 1 Kutha otonom
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 1.277.414 jiwa (2003)<br />+/- --- / km²
|-
|}
 
'''Provinsi Maluku''' iku katata jroning 7 [[kabupatèn]] lan 1 kutha, [[ibukuthakutha krajan]]né ya iku [[Ambon]].
 
== Daerah Tingkat II ==
63.840

besutan