Powiat Parczew: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Parczew''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Parczew]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan nduwé padunung 36.644 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
18.000

besutan