Borussia Dortmund: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
'''BV Borussia Dortmund''' inggih punika klub sèpak bola ing [[Jerman]] bèrbasis ing kota [[Dortmund]], [[Westphalia]].
Borussia dortmund punika yaikuya iku kawiwitan tim [[jerman]].<ref>http://www.bvb.de/?_%1B%E4%F4%9D</ref>
== Daftar pemain ==
=== Skuat utama ===
18.000

besutan