Düsseldorf: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| [[Èlevasi]]: || 38 m di atas [[Normalnull|NN]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[WilayahWewengkon]]: || 217 [[Kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 581.122 ''<small>(31 Desember 2007)
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kapadhetan padunung]]: || 2.665 jiwa per km²
|}
 
'''Düsseldorf''' utawa '''Duesseldorf''' iku ibukuthakutha krajan [[Daftar Nagara Bagian Jerman|nagara bagian]] [[Nordrhein-Westfalen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 35&nbsp;km ing sisih kidul [[Köln]] ing [[Kali Rhein]].
 
== Pranala njaba ==
63.080

besutan