Powiat Gryfino: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (redakcyjne)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
[['''Powiat Gryfino]]''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Gryfino]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania Kulon]] lan nduwé pedunung 82.727 jiwa.
 
{{ Pomerania Kulon }}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Pomerania Kulon]]
18.000

besutan