Powiat Nidzica: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 17 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1135395 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
[['''Powiat Nidzica]]''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Nidzica]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Warmia-Mazuria]] lan nduwé pedunung 33.949 jiwa.
 
{{Warmia-Mazuria}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Warmia-Mazuria]]
18.000

besutan