Wiesbaden: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| [[Èlevasi]]: || 115 m di atas [[Normalnull|NN]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[WilayahWewengkon]]: || 203,90 [[Kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 278.919 ''<small>(2011)
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kapadhetan padunung]]: || 1.368 jiwa per km²
|}
 
'''Wiesbaden''' iku ibukuthakutha krajan [[Daftar Nagara Bagian Jerman|nagara bagian]] [[Hessen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 40&nbsp;km ing sisih kidul [[Frankfurt]] ing [[Kali Main]].
 
== Pranala njaba ==
63.857

besutan