Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4236753 (translate me))
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB)
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan Kaliori'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn Rembang]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|}
 
'''Kecamatan Kaliori''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Rembang, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan iki wewatesan ing sisih lor karo [[Segara Jawa]], ing sisih wétan karo [[Rembang, Rembang|Kecamatan Rembang]] lan [[Sulang, Rembang|Kecamatan Sulang]], ing sisih kidul karo [[Sumber, Rembang|Kecamatan Sumber]] lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pathi]].
 
== Désa-Désa ==
Kecamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang jroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki andadèkaké kecamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kecamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kecamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kecamatan Pancur]] minangka kecamatan ing KabupatenKabupatèn Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kecamatan Rembang (27 désa lan 7 kelurahan) lan [[Kragan, Rembang|kecamatan Kragan]] (27 désa).
 
Désa-désa sing ana ing kecamatan iki ya iku:
 
{{Kaliori, Rembang}}
{{KabupatenKabupatèn Rembang}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Rembang]]
 
[[Category:Kabupaten Rembang]]
[[Kategori:Kaliori, Rembang]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan