Kalibawang, Wanasaba: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
|}
[[Gambar:Peta Kecamatan Kalibawang.pdf|thumb|175px|Peta Kecamatan Kalibawang]]
'''Kecamatan Kalibawang''' iku salah siji saka 15 [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 27’ 36’’ nganti 70 31’ 59’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 51’ 52” nganti 1090 58’ 16’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 28&nbsp;km saka kutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan watara 129&nbsp;km saka kutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang)<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/narasi.pdf Profil Kecamatan Kalibawang]</ref>. Kecamatan iki wewatesan:
{{Wates LKKW
|lor=Kecamatan [[Sapuran, Wanasaba|Sapuran]]
 
== Désa-Désa ==
Kecamatan Kalibawang dumadi saka kelurahan lan désa yaikuya iku<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Sirusa BPS 2007: Data kelurahan/désa ing Kecamatan Majatengah]</ref>:
*Dempel, kodhe désa: 330715003
*Depok, kodhe désa: 330715007
18.000

besutan