Darwin: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Darwin''' kuwiiku [[ibukuthakutha krajan]] [[Northern Territory]], [[Australia]]. Dumunung ing pesisir [[Segara Timor]], Darwin duwé populasi 114,368 jiwa, ndadèkaké kutha iki dadi kutha kang paling sithik pedunungépadunungé ing antara ibukuthakutha krajan-ibukuthakutha krajan nagara bagéan ing [[Australia]].
Saka lumakuning wektu Darwin tuwuh saka pos rintisan lan plabuhan cilik dadi sawijining kutha modhèrn lan multi budaya ing Australia. Dunungé kang cedhak karo Asia ndadèkaké kutha ikigerbang wigati menyang nagara-nagara kaya [[Indonésia]] lan [[Timor Leste]]. Dalan gedhé [[Stuart Highway]] miwiti saka Darwin, lang pungkasané ana ing [[Port Augusta]] ing [[Australia Kidul]].
 
{{coor title dm|12|27|S|130|50|E|region:AU-NT_type:city(109,419)}}
 
{{NegaraNagara bagéan Australia}}
 
[[Kategori:Kutha ing Australia|Darwin]]
63.840

besutan