Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8121 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| Dina Dadi: || ---
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]: || kutha [[Muara Beliti, Musi Rawas|Muara Beliti]]
|-
| [[Bupati]]: || Ridwan Mukti
| Wakil Bupati: || ---
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total: || <br />12.365,8 &nbsp;km²
|-
| Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: || <br />21 kecamatan
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan: || <br />+/- 454.142 (2000)<br />+/- 36,73 jiwa/km²
|-
| [[Suku Bangsa]]: || ---
 
== Pambuka ==
'''Kabupatèn Musi Rawas''' iku salah siji kabupatèn ing provinsi [[Sumatra Kidul]], kutha [[Muara Beliti, Musi Rawas|Muara Beliti]] iku [[ibukuthakutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayahwewengkon kabupatèn iki ± 12.365,8 &nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
63.857

besutan