Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn (2) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4088981 (translate me))
c (→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn (2) using AWB)
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi KabupatenKabupatèn Klathen]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Gantiwarna, Klathèn}}
{{Kabupatèn Klathèn}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:KabupatenKabupatèn Klathen]]
[[Kategori:Gantiwarna, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan