Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4088959 (translate me))
c (→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
 
==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi kabupatenkabupatèn Klathen]
 
{{Kecamatan Delanggu}}
{{KabupatenKabupatèn Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
 
[[Kategori:Kabupatèn Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Delanggu, Klathèn]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan