Madrid: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:PC060484-bis.jpg|thumb|200px|Metrópolis building, in Gran Vía.]]
[[Gambar:Circo y cima de Peñalara1.JPG|thumb|200px|[[Peñalara]]: The [[Sierra de Guadarrama]]'s highest peak.]]
'''Madrid''' ya iku ibukuthakutha krajan lan kutha paling gedhé ing [[Spanyol]]. Kutha iki dumunung ing aliran [[Kali Manzanares]] ing bagéan tengah nagara Spanyol. Padunung ing kutha sing jembaré 607 km² iki kurang luwih ana 3,228 yuta jiwa ([[Juli]] [[2005]]), nanging yèn tlatah metropolitané mèlu di itung bisa nganti 5,843 yuta jiwa. Panggonan lan sajarah ndadèkaké Madrid minangka pusat kagiatan [[finansial]] lan [[politik]] ing [[Semenanjung Iberia]], luwih-luwih sawisé pulih iklim [[dhémokrasi]] ing taun [[1975]] lan integrasi jroning [[Uni Éropah]].
 
Walikota Madrid ya iku [[Alberto Ruiz-Gallardón]]. Padunung Madrid asring uga diarani ''madrileños''.
== Uga Pirsani ==
* [[Real Madrid]]
* [[Daftar IbukuthaKutha krajan]]
 
== Pranala Jaba ==
62.958

besutan