Glagah, Banyuwangi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn (2) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117902 (translate me))
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn (2) using AWB)
{{kecamatan|nama=Glagah
|peta=[[Gambar:Locator Kecamatan Glagah ing KabupatenKabupatèn Banyuwangi.png|center|thumb]]
|dati2=Kabupatèn
|nama dati2=Banyuwangi
}}
 
'''Kecamatan Glagah''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[KabupatenKabupatèn Banyuwangi]],[[Provinsi]] [[Jawa Wétan]] [[Indonésia]].
 
'''Kecamatan Glagah''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Banyuwangi]],[[Provinsi]] [[Jawa Wétan]] [[Indonésia]].
 
== Desa-Desa ==
==Rujukan==
{{reflist}}
 
 
==Pranala jaba==
{{Kabupatèn Banyuwangi}}
{{Jawa Wétan}}
 
{{kecamatan-stub}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Banyuwangi]]
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Glagah, Banyuwangi]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan