Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117367 (translate me))
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
{{kecamatan|nama=Gambiran
|peta=[[Gambar:Locator Kecamatan Gambiran ing KabupatenKabupatèn Banyuwangi.png|center|thumb]]
|dati2=Kabupatèn
|nama dati2=Banyuwangi
|provinsi=Jawa Wétan
}}
 
 
'''Kecamatan Gambiran''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Banyuwangi]], [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
{{Kabupatèn Banyuwangi}}
{{Jawa Wétan}}
 
{{kecamatan-stub}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Banyuwangi]]
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Gambiran, Banyuwangi]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan