Kutha Makassar: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pambuka: éjaan using AWB
c (→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Pambuka: éjaan using AWB)
 
== Pambuka ==
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku salah siji kutha ing Provinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[ibukuthakutha krajan]] provinsi, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
63.849

besutan