Sumatra Kulon: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ---
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Padang]]
|-
| <br />12 [[Kabupaten]] lan 7 Kutha otonom
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 4.400.000 (1996)<br />+/- 104 / km²
|-
|}
 
'''Provinsi Sumatra Kulon''' iku katata jroning 12 kabupatèn lan 7 kutha. [[IbukuthaKutha krajan]]ne ya iku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha Sawahlunta|Sawahlunta]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
63.224

besutan