Lahore: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Badshahi Masjid at night on July 20 2005.jpg|thumb|Mesjid Badshani nalika wengi]]
 
'''Lahore''' ([[basa Urdu]]: لاہور, [[basa Punjabi]]: لہور) arupa ibukuthakutha krajan [[Punjab (Pakistan)|Punjab]] lan kutha kaloro paling gedhé ing [[Pakistan]]. Kutha iki arupa salah siji negaraNagara bagéyan paling wigati saka [[Kasultanan Mogul]] lan ditepungi minangka '''Taman Mughal'''.
 
PedunungPadunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh padunungé ing [[Asia Kidul]].
 
[[Kategori:Kutha ing Pakistan]]
 
 
{{negaraNagara-geo-stub|Pakistan}}
63.849

besutan