Powiat Sanok: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Sanok''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Sanok]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 94.622 jiwa.
 
{{provinsi Subkarpathia}}
63.083

besutan