Powiat Kraśnik: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Kraśnik''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Kraśnik]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan nduwé padunung 100.162 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
63.839

besutan