Powiat Janów Lubelski: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Janów Lubelski''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Janów Lubelski]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan nduwé padunung 48.005 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
63.851

besutan