Bendhan, Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12475683 (translate me))
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
|kapadhetan =-
}}
'''Bendan''', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Manisrengga, Klathèn|Kecamatan Manisrengga]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
==Delengen uga==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Manisrengga }}
{{KabupatenKabupatèn Klaten }}
 
 
{{kelurahan-stub}}
18.000

besutan