Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (3) using AWB
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (3) using AWB)
|}
 
'''Kecamatan Galur''' iku salah siji [[kecamatankacamatan]] ing [[kabupatèn]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
== Désa-Désa ==
Désa ing kecamatankacamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonesia Maju]</ref>:
* Banaran, kodhe désa: 340104001
* Brosot, kodhe désa: 340104007
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan