Powiat Gryfino: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Gryfino''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Gryfino]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania Kulon]] lan nduwé pedunungpadunung 82.727 jiwa.
 
{{ Pomerania Kulon }}
63.852

besutan