Powiat Elbląg: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Webpräsenz = www.powiat.elblag.pl
}}
[['''Powiat Elbląg]]''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané yaiku [[Elbląg]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Warmia-Mazuria]] lan nduwé pedunungpadunung 56.434 jiwa.
 
{{Warmia-Mazuria}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Warmia-Mazuria]]
63.816

besutan