Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (3) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (3) using AWB)
{{Disambig info|Wedhi}}
== Prakata ==
'''Kecamatan Wedi''' iku salah siji [[kecamatankacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kecamatankacamatan iki.
 
== Desa-Desa ==
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan