Mozambik: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Republik Mozambik''' iku sawijining [[nagara]] ing [[Afrika]] bagéan kidul kang wewatesan karo [[Afrika Kidul]], [[Swaziland]], [[Tanzania]], [[Malawi]], [[Zambia]] lan [[Zimbabwe]]. Mozambik minangka anggota [[Komunitas Nagara-Nagara Abasa Portugis]] lan [[Nagara-Nagara Persemakmuran|Persemakmuran]]. IbuKutha kuthakrajan sekaligus kutha paling gedhé ya iku [[Maputo]] kang dumunung ing pucuk kidul.
 
Mozambik kapérang dadi 11 provinsi: [[Cabo Delgado]], [[Provinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kota), [[Provinsi Maputo|Maputo]], [[Provinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[Provinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
62.958

besutan