Holland Lor: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|-
| IbuKutha kuthakrajan || [[Haarlem]]
|-
| Jembar:
|-
|}
''''Holland Lor''' utawa '''Noord-Holland''' ing [[basa Walanda]], iku sawijining provinsi [[Walanda]]. Provinsi iki papané ana ing sisih lor-kulon Walanda. IbuKutha kuthakrajan Holland Lor iku [[Haarlem]]. Kutha-kutha liyané kalebu kutha krajan [[Walanda]], [[Amsterdam]], [[Hilversum]], [[Den Helder]], [[Alkmaar]], [[Zaandam]], lan [[Hoorn]].
 
== Géografi ==
63.815

besutan