Powiat Chojnice: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (anyar)
 
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Chojnice''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Chojnice]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunung 91.128 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Pomerania]]
18.000

besutan