Albus Dumbledore: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(nambahi sithik.)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[File:Dumbledore_2.jpg|thumb|Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké dening Richard Harris]]
'''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore''' yaikuya iku salah sawijining tokoh ing sérial [[novel]] [[Harry Potter]] karangané [[J.K Rowling]] kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir [[Hogwarts]]. Dheweke ahli sihir sing wicaksana lan paling diurmati ing donya sihir. Ing film Harry Potter, karakter Dumbledore diperanaké déning [[Richard Harris]] lan [[Michael Gambon]].
 
{{Karakter Harry Potter}}
 
[[Kategori:filmFilm]]
 
[[de:Figuren der Harry-Potter-Romane#Albus Dumbledore]]
18.000

besutan