Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
{| cellspacing="0" border="0" cellpadding="2"
| align="center" width="140" | [[Gambar:Lambang KabupatenKabupatèn Sarmi.png|75px|Lambang Kabupatèn Sarmi]]
|-
| align="center" width="140" | Lambang Kabupatèn Sarmi
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[kutha krajan]] kabupatenekabupatène, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
== Pemerentahan ==
 
Kabupatèn Sarmi ketata saking 11 [[distrik]], --- [[désa]]/[[kampung]]/[[kelurahan]]. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaikuya iku:
 
# [[Apawer Hulu, Sarmi|Apawer Hulu]]
18.000

besutan