Iława: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 26 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8194 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || 21,88 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 33.912 jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>NIL</tt>
|}
 
[['''Iława]]''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Deutsch Eylau'') iku sawijining kutha ing lor-wétan Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi ibu kutha krajan powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
 
== Kutha kembar ==
* {{flagicon|Walanda}} [[Tholen]], [[Walanda]]
* {{flagicon|Lithuania}} [[Gargždai]], [[Lituania]]
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
63.083

besutan