Beijing: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:China Beijing.svg|280px|thumb|Lokasi Beijing]]
'''Beijing''' (北京, [[Hanyu Pinyin]]: Běijīng, [[Wade-Giles]]: Pei-ching; [[Postal System Pinyin]]: '''Peking'''), iku [[ibu kutha krajan]] [[Republik Rakyat Tiongkok]] utawa RRC.
 
Kutha iki nduwé padunung 14 yuta lan kutha gedhé dhéwé sawisé [[Shanghai]] ing Tiongkok.
62.943

besutan