Siprus: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
7. +90-392 (kode akses Turki) digunakaké ing wewengkon lor.
}}
'''Republik Siprus''' ya iku [[nagara]] pulo ing [[Segara Tengah]] bagéyan wétan, udakara 113 km kidulé [[Turki]] lan 120 km kuloné [[Suriah]]. [[IbuKutha kuthakrajan]]é ya iku [[Nikosia]]. Kutha wigati liyané antara liya [[Limassol]], [[Larnaca]], [[Paphos]], [[Famagusta]], lan [[Kyrenia]].
 
Wiwit taun [[1974]], ing bagéyan lor ana [[Siprus Lor|Republik Turki Siprus Lor]], kang mung diakoni déning [[Turki]].
63.224

besutan