Sebarapasar, Ngombol, Purwareja: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|pedunungpadunung =-
|kapadhetan =-
}}
'''Seboro Pasar''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Ngombol, Purwareja|Ngombol]], [[Kabupatèn Purwareja]], Provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Pranala njaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master WilayahWewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Dhaptar kode desa Jawa Tengah]
{{Ngombol, Purwareja}}
 
 
{{desa-stub}}
63.840

besutan