Hampshire: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q23204 (translate me))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:EnglandHampshire.png|right|223px|Lokasi Hampshire ing Inggris]]
'''Hampshire''' arupa sawijining county ing [[Inggris]] sing duwé wiyar wilayahwewengkon 3.769 km&sup2nbsp;km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). IbuKutha kuthanékrajané yaiku [[Winchester]].
 
Hampshire iku sawijining papan tujuan wisata sing populèr, kanthi atraksi wisata klebu resort ing pinggir laut, dhaérah bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari sing cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris sing paling gedhé ana ing pesisiré.
 
{{County ing Inggris}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:County ing Inggris]]
 
 
{{geo-stub}}
63.848

besutan