Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td>Achmad Mahifa</td></tr>
<tr><td>Wakil Walikutha:</td><td>Salahuddin Adrias</td></tr>
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 1.797 &nbsp;km² <br></td></tr>
<tr><td>Distrik<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 5 kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- 87.056 (2000)<br> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protèstan]], [[Katulik]] lan liyané </td></tr>
 
== Pambuka ==
'''Kutha Tidore''' iku salah siji kutha ing Provinsi [[Maluku Lor]], kutha-kutha liyane : [[Ternate]] lan liya-liyané. Jembar wilayahwewengkon kutha iki ± 1.797 &nbsp;km² utawa --- [[hèktar]].
 
== Geografis ==
==Pranala Jaba==
*[http://www.---.go.id Situs Web Resmi (urung ana)]
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Maluku Lor]]
 
[[CategoryKategori:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Maluku Lor]]
[[Kategori:Maluku Lor]]
63.083

besutan