Taman Nasional: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
== Prakata ==
'''Taman nasional''' iku wilayahwewengkon sing dilindungi pemerentah utawa lembaga tinentu kanggo ngindari kerusakan lan polusi.
 
== Sajarah ==
*[[Taman Nasional Ujung Kulon]]
*[[Taman Nasional Gunung Leuser]]
 
[[CategoryKategori:Taman Nasional]]
 
 
{{stub}}
 
 
[[Category:Taman Nasional]]
63.083

besutan