Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''{{PAGENAME}} ''' iku sawijining [[provinsi]] ing [[Turki]]. Ing provinsi iki dumunung kutha [[Istanbul]] sing sekaligus minangka ibukuth provinsi iki.
 
WilayahWewengkon provinsi iki ana 5.110&nbsp;km<sup>2</sup> kanthi pedunungpadunung 10.018.735 jiwa (miturut cacah jiwa taun [[2000]]). Selat [[Bosporus]] (''Boğaziçi'') mbelah provinsi iki dadi rong bagéan: yaiku bagéan ing [[Asia]] lan [[Éropah]].
 
{{Turki}}
 
 
{{negaranagara-geo-stub|Turki}}
62.958

besutan