Memphis, Tennessee: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: voy:, replaced: {{wikitravel → {{wikivoyage| using AWB)
c (éjaan using AWB)
'''Memphis''' iku [[kutha]] ing pojok kidul-kulonnegarakulonnagara bagéyan [[Tennessee]], [[Amérika Sarékat]]. Kutha iki dumunung ing the 4<sup>th</sup>4th [[Chickasaw Bluff]] ka-4, ing sisih kidulé patemon Kali [[Kali Wolf|Wolf]] lan Kali [[Kali Mississippi|Mississippi]].
Memphis nduwèni pedunungpadunung watara 670,100 jiwa minangka kutha ssing paling gedhé ing negaranagara bagéyan [[Tennessee]], nomer telu ing tlatah Amérika Sarékat sisih kidul-wétan, lan kutha paling gedhé ka-19 ing Amérika Sarékat.<ref name="07EST">{{cite web | url = http://www.census.gov/popest/cities/tables/SUB-EST2007-01.csv | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for Incorporated Places Over 100,000, Ranked by July 1, 2009 Population: April 1, 2000 to July 1, 2007 | format = [[comma-separated values|CSV]] | work = 2007 Population Estimates | publisher = [[United States Census Bureau]], Population Division | date = 2008-07-14 | accessdate = 2008-07-14 }}</ref>
WilayahWewengkon metropolitan Memphis, klebu désa-désa kagandhèng ing Mississippi lan [[Arkansas]], nduwèni pedunungpadunung 1,280,533 jiwa. Bab iki andadèkaké Memphis kutha metropolitan paling gedhé ing [[Tennessee]], mung dikalahaké déning metropolitan [[Nashville, Tennessee|Nashville]]. Memphis iku kutha sing paling anom ing antara papat kutha gedhé Tennessee yakuwiyaiku [[Knoxville, Tennessee|Knoxville]], [[Chattanooga, Tennessee|Chattanooga]], lan [[Nashville, Tennessee|Nashville]]).
 
== Geography ==
* [http://hdl.loc.gov/loc.gmd/g3964m.pm009020 Perspective map of the city of Memphis, Tenn. 1887.] (Library of Congress)
* {{wikivoyage|Memphis}}
 
 
{{Coord|35.117365|-89.971068|format=dms|display=title}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Amérika Sarékat]]
[[Kategori:Memphis, Tennessee| ]]
[[Kategori:Kutha ing Tennessee]]
 
 
{{geo-stub}}
63.841

besutan