Haiti: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Haiti''' iku sawijining nagara pulo ing [[Karibia]]. IbuKutha kuthanékrajané ya iku [[Port-au-Prince]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 8.373.750 ing taun [[2006]] lan jembaré ana 27.750 km². Haiti arupa nagara angka loro sing mardika ing [[Bawana Amérika]] sawisé [[Amérika Sarékat]]. Haiti uga salah siji produsèn [[gula]] paling wigati ing donya.
 
== Pranala njaba ==
63.083

besutan