Nunspeet: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Latar wuri: éjaan using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎Latar wuri: éjaan using AWB)
 
==Latar wuri==
Provinsi [[Gelderland]] sing papané ana ing wétané [[Walanda]] iku salah sijining saka 12 provinsi [[Walanda]] lan salah siji sing gedhé ambané wilayahéwewengkoné. Provinsi iki ing taun [[2008]] dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan [[administratif]] sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaranagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
==Pranala jaba==
63.851

besutan