Provinsi Pisa: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nn:Provinsen Pisa
(saka id)
 
c (bot Menambah: nn:Provinsen Pisa)
[[lad:Provinsia de Pisa]]
[[nl:Pisa (provincie)]]
[[nn:Provinsen Pisa]]
[[no:Provinsen Pisa]]
[[pl:Prowincja Piza]]
2.613

besutan