Zenica: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|bs}} using AWB (10903))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Zenica night.jpg|thumb|200px|Zenica ing wayah wengi]]
'''Zenica''' ([[Sirilik]]: ''Зеница'') kuwiiku sawijining [[kutha]] industri lan kutha paling gedhé katelu lan munisipalitas ing [[Bosnia-Herzegovina]]. Kutha iki minangka ibukuthakutha krajan [[Kanton Zenica-Doboj]] ing [[Federasi Bosnia-Herzegovina]]. PedunungéPadunungé cacah 170.000 jiwa ([[2007]]) kanthi jembar wewengkon 499,7  km².
 
== Kutha kembar ==
* [http://www.2006.zenica.ba/ Official Balkan Athletic Championshionship - Zenica 2006 homepage]
* [http://www.zeps.com/ Official Zenica International Fair homepage]
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Bosnia-Herzegovina]]
 
 
{{geo-stub}}
63.849

besutan