Stadion Wals Siezenheim: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
dimensions = <center>105 x 68 m |
}}
'''Stadion Wals-Siezenheim''' kuwiiku sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing Kutha [[Salzburg]], [[Austria]]. Dibuka taun [[2003]], kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan [[Red Bull Salzburg]]. Ngadhepi panyelenggaraan [[UEFA Euro 2008|Euro 2008]], kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk [[UEFA]]. Leté watara 3&nbsp;km saka bandhara internasional.
 
Stadion iki nduwèni kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan [[UEFA Euro 2008|Piala Éropah 2008]] déning telung grup.
63.840

besutan